RESTAURANT ITALIAANSE PIZZERIA PICOLO

RESTAURANT ITALIAANSE PIZZERIA PICOLO Italiaanse delicatessen en pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 839 beoordelingen
18 okt 2021 om 8:24 Twee pizza's waren compleet verschoven in de pizzadoos tot een pizza zooitje.
17 okt 2021 om 19:45 Lekkere paste en pizza's. De bezorging was prima alles was nog gewoon heel erg warm.
15 okt 2021 om 18:36 Echt lekker gorgonzola steak. Alles perfect
10 okt 2021 om 21:52 Vanwege de hoge beoordeling een bestelling geplaatst voor het eerst. Pasta met vis geen aanrader.
8 okt 2021 om 0:10 Nice food and fresh on time warm delivered … I called and spoke to the owner about my tast and how my next order should be made for me … Small details … He was very friendly and appreciated my call and suggestions.! Thank you sir!
4 okt 2021 om 10:21 Er was iets fout gegaan met de bestelling, maar ze waren flexibel met oplossen. De pizza Sicilliana was te zout om eetbaar te zijn. De andere pizza's waren wel lekker.
1 okt 2021 om 23:45 Excellent pizza, one of the best in the Netherlands, and perfect delivery!
20 sep 2021 om 15:01 Goed eten, tijdig bezorgd en het was goed warm. Minpuntje zijn de ongesneden pizza’s. Dat nemen wij voor lief!
18 sep 2021 om 22:08 De pizza’s die ik hier tot nu toe iedere keer heb besteld zijn prima maar vandaag waren ze de drankjes vergeten die erbij waren besteld.
18 sep 2021 om 13:42 Pizza margherita en pizza quattro formaggi waren lekker!
9 sep 2021 om 20:47 Eten was heel goed in smaak en portie
8 sep 2021 om 22:02 Prima in orde